De 7 veje til trivsel og dit fulde potentiale

Jeg tilbyder følgende produkter ud fra de 7 veje

Workshop de 7 veje – fra tanke til handling
Køb her

kr. 995,-

Workshop de 7 veje – smerte til kærlighed
Køb her

kr. 995,-

De 7 veje online forløb
Køb her

kr. 2.995,-

Udbytte af rejsen gennem de 7 veje

Målet med rejsen er at undersøge, erkende og løse nogle af de udfordringer du har både i forhold til dig selv og i samarbejdet med andre. Målet er også at balancere stress, gå fra mistrivsel til trivsel og at kunne bruge dit fulde potentiale.
Læs mere om udbytte af rejsen her

Hvad forhindrer dig i at bruge dit fuldepotentiale og trives?
Undgår du at vælge og tage ansvar? Så er du havnet mellem 2 stole!
Afvisning, selvbebrejdelser, perfektionisme, hæmmende mønstre og overbevisninger er med til at holde dig tilbage men også belastninger i form af stress, livskriser eller sygdom kan medføre, at du ikke trives og ikke kan gå fremad uden modstand – og det kan være indefra men også udefra.
Hvad er de 7 veje – læs mere her

Bliv mere bevidst i rejsen med de 7 veje

Du får viden, værktøjer og vejvisere i form af de 7 veje. Jeg guider dig igennem vejene samtidig med at du får mulighed for at se hvor du selv går. Du får du værktøjer og indblik i dig selv så du kan acceptere det, der ikke kan ændres, men også tage nye beslutninger og transformere gamle og hæmmende tanker, følelser og mønstre.
Læs mere om sammenhæng i de 7 veje her

De 3 bevidstheder i rejsen gennem de 7 veje

Bruger du de 3 bevidstheder og din intuition får du adgang til dit fulde potentiale og kommunikerer og samarbejder på en måde, der skaber trivsel både i dig og hos andre!

At lytte til kroppens sansninger, fornemmelser og budskaber

Kroppen fortæller når noget er ude af balance. Kroppen påvirkes af stress, negative tanker og mønstre og du kan miste den energimæssige kontakt til kroppen, hvis du ikke lytter og tager dig af ubalancerne.

Sind, hjerte og krop hænger sammen. Brug din intuition!

Sindets bevidsthed og kraft er enorm. Vores tænkning hjælper os til fornuftige valg og til at være bevidste om vores valg. Tænkningen kan ikke stå alene men skal bruges sammen med krop og hjerte. Når du bruger sind, krop og hjerte sammenhængende opnår du adgang til dit fulde potentiale.

Dit hjerte giver dig større indsigt end tanken!

Hjertets intuition og bevidsthed samarbejder med dit sind. Hjertet har en bevidsthed, en hukommelse og er følelsesmæssigt intelligent. Hjerteenergi repræsenterer livskraft og kærlighedsenergi. Læs mere her

Hjertet har 4 hovedegenskaber

Hjertet hjælper dig til bevidst nærvær, medfølelse, naturlig harmoni og betingelsesløs kærlighed, som har betydning for din evne til at skabe og være i relationer, kærlighedsforhold og et empatisk forhold til dig selv. Læs mere her.