Hånden på hjertet

Hjælp til selvhjælp
Forbundethed i hjerte, krop, og alt der er 

Forbind dig i dig selv ved at koble hjerne, hjerte og krop
Forbind dig mere bevidst med jorden og universet og du får forbindelse til den universelle kærlighed. Du er naturligt forbundet men tænkning, stress, negative følelser, smerte og selvkritisk tale og smerte gør, at du fjerner dig fra denne naturlige tilstand.

En metode til at mærke sig selv, til større selvaccept og til at gøre det, du brænder for

Når du mærker dig selv er du bedre i stand til at bruge hele dit potentiale
Du er i stand til at skelne hvilke tanker du kan bruge og hvilke tanker, der skal smides væk. Du får nemmere ved at finde din vej i overensstemmelse med den, du er

Sådan forbinder du dig bevidst:

Forbind dig med Moder Jord

Forestil dig, at du kan sende rødder fra dine fødder ned i jorden og skabe forbindelse herigennem.
Send smerte, negative tanker, følelser og mønstre, som du ikke længere har brug for ned i jorden.
Forestil dig at Moder Jord tager imod det negative og ubehagelige og transformerer det  til ro og jordforbindelse
Forestil dig, at denne ”rensede” energi strømmer op igennem dig i hele kroppen og giver dig styrke, energi og forbundethed

Forbind dig med dit hjerte

Læg hånden på hjerte og forbind dig
Forbindelse til hjertet giver dig adgang til det medfølende og accepterende perspektiv!
Hjertet har en central rolle i at være i harmoni med dig selv, dine relationer og din måde at se på, hvad der sker i livet. Fokuser bevidst på dit hjerte og frembring et dejligt minde.

Giv de positive følelser, såsom kærlighed, taknemmelighed og medfølelse, næring og mærk hvordan hjertets intelligens hjælper med at harmonisere din hjerterytme og skaber mere ro / varme i kroppen. Du forbinder dig via dit hjerte til den universelle væren eller kærlighed. Der skabes kohærens (nerveforbindelse) mellem hjerte og hjerne. Sig tak til dit hjerte, din krop og dit sind for at hjælpe dig “hjem” til dig.

Resultat er, at der sker en synkronisering:

Strømmen af energi fra Moder Jord, fra hjertet og alt, der er, synkroniserer hjerte, hjerne og krop
Bevidst nærvær og kontakt til hjertet får kroppen til at producere flere lykkehormoner og du vil føle dig bedre tilpas og i stand til at skabe overensstemmelse mellem tanker, følelser og handlinger.

Synkroniseringen åbner også for hjertetale

Med bevidst fokus på dit hjerte skaber du kohærens, som påvirker din krop og din hjerne men i høj grad også den følelsesmæssige vibration i din kommunikation. Når du taler med hjertet og ud fra hjertet føler du en samhørighed. Det gør din kommunikation venlig, medfølende og mild både overfor dig selv og andre. Kommunikation med og fra hjertet virker med det samme, fordi hjertetale ikke skaber modstand og modtages i den ånd (kærlighed) den er skabt af.

Hjertet har talt

Du slipper kampen og stopper op for at få kontakt til dig selv, din krop, dit hjerte og alt, der er.
Du føler harmoni, nærvær, medfølelse og kan klart kommunikere, hvad du har på hjerte.
Du taler kærligt og omsorgsfuldt med dig selv og kan begynde at heale skyld og skam.
Du kan slippe kontrol, du kan heale afvisninger.
Du kan slippe begrænsende overbevisninger om, at du ikke er god nok, og du bliver i stand til at mærke og se hvem du er og sætte pris på det.
Når du tænker og føler mere positivt vil du tiltrække mere af samme slag og du udsender mere kærlige vibrationer. På denne måde vil du oftere blive mødt kærligt og bliver i stand til at møde dig selv kærligt.