Kropsbevidsthed

Det er som om, at vi alle er skabt til at være lykkelige.  

Når vi er glade, kærlige og har fred fungerer kroppen optimalt.
Kroppen giver os signaler og fortæller os når noget er ude af balance. Det er naturens måde at forsøge at skabe ligevægt på. Kroppen taler til os gennem symptomer.

Kroppen påvirkes af følelser, tanker og begrænsende mønstre.

De omsættes til ændrede reaktioner i kroppen (især immunforsvar) og skaber energimæssige blokeringer. Kroppen er ikke længere i flow. Du mister energi og livskraft.

Kærlighed og livsenergi ”forurenes” af negative tanker og mønstre og du mister den energimæssige kontakt til kroppen. Samtidig forringes din jordforbindelse idet du kun fokuserer på dine tanker og dit hoved med manglende kropsfornemmelse som resultat.

Du har det ikke godt, når du ikke kan mærke dig selv.

Krop og hjerte fortæller dig hvad der føles godt eller det modsatte. Din opgave er at lytte til det. Overhører du kroppens budskaber og signaler om at vende tilbage til en balanceret tilstand, har du ikke følelsen af at være forbundet med dit hjerte og din krop.

Krop og sind fungerer som en integreret helhed, og reagerer på både indre og ydre omstændigheder

Det der påvirker kroppen mest negativt, er stress. Langsomt ”slider” stressreaktionerne vores indre ressourcer op. Usikkerhed, tvivl, vrede, og frygt sætter gang i vores kamp og flugt reaktion på samme måde, som stod du i en virkelig farlig situation.  Kroppen er ikke i stand til at skelne mellem virkelige og indbildte trusler. Det vi tænker og føler har en umiddelbar virkning på vores fysiske sundhed. Det der opleves i kroppen, påvirker vores mentale og fysiske tilstand.

Det kan føre til en form for ”følelsesløshed” og manglende evne til at finde retning og mening. Nyere forskning har vist, at følelser som modvilje, apati, had og vrede udmatter både krop og sind og fører til sygdom og ubalancer.

Start i dag med at lytte til dig selv, så du kan påvirke din egen sundhed sammen med din krop

Stop op og mærk efter. Forbind dig med jorden og du kan gå dybere i dine tanker og følelser og ”rydde op”. Dine kropslige symptomer fortæller dig hvordan din fysiske krop har det.