OM Pia Halsted

Pia Halsted tilbyder psykoterapi og som noget nyt hjertetale og hjertehealing både som behandling og som hjælp til selvhjælp!

Hun har gennem 20 år hjulpet mennesker til at mærke og forstå sig selv blandt andet ved hjælp af psykoterapi, personlig kommunikation, indsigt i det sociale samspil og større indsigt i sig selv. Hun lærer dig at se dig selv med hjertet og åbne for hvad du kan og hvem du er! Pia Halsted arbejder helheds- og oplevelsesorienteret. Hun lærer dig at bruge din krops unikke design og at kunne mærke, hvad du har brug for. Hun skaber tryghed og sørger for at tage fat, der hvor det giver mening for den enkelte.

Hun arbejder ud fra troen på, at du har alt det, du skal bruge inden i dig og at du er god nok, som du er! ”Mennesket forandrer sig (ikke når de forsøger at blive, hvad de ikke er) men først når de bliver, hvad de er!” Pia Halsteds mange uddannelser og brede erfaring og mod til selv at gå ind i svære følelser og oplevelser, har givet hende en unik indsigt i at ”se” mennesker og deres potentiale. Hun giver dem mulighed for at invitere mere lys og kærlighed ind i deres liv igen og herigennem ”vælge sig selv”.

Hjertetale og hjertehealing behandling og hjælp til selvhjælp
Pia Halsted hjælper dig med at heale skyld og skam, med at bryde negative mønstre, med stress eller sorgproces, med at overkomme afvisninger og til at få mere selvomsorg og selvkærlighed med hjertetale og hjertehealing.

Hjerteloven (afløser for janteloven) finder du i min bog
”De 7 veje til dit fulde potentiale”.  

De 7 veje førte mig til udvikling af den 8. og 9. vej – vejen til tilgivelse og vejen til selvkærlighed

De 9 veje har igen inspireret mig til at udvikle 9 hjertehealings mantras
Alle mantras indeholder til sidst udsagnet JEG ER – et sprog som underbevidstheden forstår! Når du ændrer din tankegang – ændrer du dit liv og hver gang du bruger et mantra der ender på JEG ER, så kan du åbne for en kommando, der virker

Du kan læse meget mere i bogen ”De 7 veje til dit fulde potentiale” eller læse om de 7 veje, tilgivelse, hjertetale og hjertehealing på hjemmesiden www.de7veje.dk eller www.tilgivdigselv.dk

Vil du vide mere om psykoterapi kan du gå ind på www.piahalsted.dk

Eller find Pia Halsted på facebook på følgende sider:

De7 veje
Halsted Psykoterapi