De 7 veje til trivsel og dit fulde potentiale!

Rejsen gennem de 7 veje giver dig retningen tilbage til den du er og det du kan! Alle vejene fører til hjertets og lysets vej, hvor du er mere harmonisk og tilfreds – du trives! Rejsen er den længste og vigtigste rejse fra hjerne til hjerte og krop.

Du får i de første 3 veje hjælp til at ændre gamle mønstre og overbevisninger, der hæmmer dig.
Du lærer at slippe smerte, selvbebrejdelser og skyld og ændrer lavt selvværd til at værdsætte dig selv. De 3 veje som hedder afvisnings, negativitets-og belastningsvejene fører dig gennem denne proces, så du ikke længere sidder fast mellem 2 stole og ikke kan beslutte og tage ansvar.

Den halve løsning af problemer ligger i at definere, hvad problemet er! Vej nr. 4 hedder skil person- og problemvejen. Rejsen igennem denne hjælper dig til for alvor at tage fat og at lære at skelne mellem hvad der er dig og hvad der rent faktisk er problemet. Du løser ingen problemer eller udfordringer ved at gøre dig selv forkert! Du får mulighed for at løse problemet, når du ved hvad det er! Herfra kan du vælge om noget skal ændres, om der skal ske nye ting eller om du må acceptere det, der er.

Gennem kontakt, kommunikation og dialog genskaber du kontakten til dig selv og andre!
De sidste 3 veje hedder åben kontakt og kommunikation-, dialog- og hjertevejen. Disse hjælper dig til at mærke dig selv, bedre jordforbindelse, indsigt i det sociale samspil og for at skabe nye fortællinger og mere positive livsindstillinger. Du bevidstgøres om, hvem du er og hvad dine talenter er, og du lærer at kommunikere mere klart uanset om der er tale om tanker, følelser, behov eller adfærd. I dialog med andre kan du formidle hvad der ”bor” i dit hjerte – hvad du brænder for. Når du taler ud fra dit hjerte og mærker din krop, føler du dig mere forbundet og det åbner for ”skjulte” talenter du har, men som du ikke har haft kontakt til før nu. Samtidig vil hjertetale føre til at du rent faktisk bliver mødt mere kærligt – både af dig selv og andre.