Samtale med healing

Chi Aura Integrated Certified Practitioner
Energi og healingsuddannelse fra USA

Jeg tilbyder en session med psykoterapi og energihealing kr. 1.000,-

Pia Halsted tilbyder energihealing
Alt i vores krop er energi fordi vi er levende væsener og gennemstrømmes af livsenergi. Du vibrerer det, du er – du udstråler det du tænker, føler og hvordan du har det lige nu. Jo mere frit energien strømmer og jo bedre balance du har, desto bedre har du det fysisk og psykisk!

Ubalancer opstår ved, at du ikke får bearbejdet dine oplevelser. Du kan have for travlt, du tør måske ikke mærke de ubehagelige følelser og fortrænger dem eller du oplever noget, som du ikke følelsesmæssigt kan klare lige nu.

Negative tanker og ubearbejdede følelser kan på den måde bidrage til energiblokeringer i din krop. Vi ”gemmer” alle nogle oplevelser til vi er klar til at bearbejde dem, men får de lov at blive siddende uden du tager dig af dem, så vil de begynde at påvirke dig negativt og gøre opmærksom på deres eksistens.

Energihealing tilfører som ordet siger energi så du selv kan skabe mere balance og frigøre tanker, følelser og mønstre. Energihealing hjælper dig til at se på, hvad du har gemt væk og til at forløse det, som gør ondt eller hæmmer dig. Energihealing hjælper din krop til at forløse og helbrede sig selv.